TATTOO MAGUS

Cím: 1137 Budapest Szent István krt. 16.  (térkép lent) útvonal ide

A személyes szakértelem és a rutin mellett,vállaljuk egyedi tetoválások, tattoo minták tervezését, hozott anyagból vagy saját elképzelés alapján. Munkánkat professzionális eszközökkel és anyagokkal végezzük, tökéletes sterilitással és egyszer használatos egységekkel garantáljuk a biztonságot. Ennek köszönhetően biztos lehetsz a tökéletes végeredményben. A minta elkészültével az utókezeléshez tájékoztatást adunk, valamint garanciát arra, hogy a tetoválásod évek múltán is örömöt jelentsen. Honlap: http://www.tattoomagus.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti tetováló-szalon utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a tetováló-szalon környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti tetováló-szalon (TATTOO MAGUS) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 4-6, 6
  • busz: 9, 15, 26, 91, 115, 191, 226, 291
  • trolibusz: 75, 76
Térkép

A tetováló-szalon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem