Ink Man Tattoo Studio

Cím: 1094 Budapest Ferenc körút 31  (térkép lent) útvonal ide

Budapesti tetováló szalonunkat 2014-ben nyitottuk meg a tetoválás szerelmesei előtt. Jelenleg, 6 fő tapasztalt tetováló művész, 1 fő piercer dolgozik nálunk. Vagány, modern, csillogó, kicsi, nagy piercingek közül lehet választani. Nálunk biztos, hogy megtalálod azt a tetováló művészt, akivel szívesen elkészíttetnéd kedvenc stílusú mintádat. Legyen az Realista, Old Scool, New Scool, Blackwork, Trash Polka vagy bármilyen tetoválás. Lézeres tetoválás eltávolításra is van lehetőség szalonunkba, amennyiben van olyan tetoválásod amit szeretnél eltüntetni. Célunk, hogy a hozzánk érkező vendégek professzionális, minőségi szolgáltatásban részesüljenek. Rendszeresen részt veszünk a magyarországi tetováló rendezvényeken, mint például a Budapest Tattoo Convention, Tattoo Majális vagy a Tetoválók Éjszakája. Tagjai vagyunk a Magyar Tetoválók Szövetségének (MTSZ) és a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesületének (TSZEE) Honlap: http://www.inkmantattoo.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti tetováló-szalon utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a tetováló-szalon környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti tetováló-szalon (Ink Man Tattoo Studio) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 4, 6, 24G, 51, 51A

A hármas metrónak van megállója a tetováló-szalon közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3 vonalán nem jár a metró november 7-től a Lehel tér és a Nagyvárad tér között. Helyette pótlóbuszokkal vagy a lezárt szakaszt elkerülő alternatív járatokkal lehet utazni. A buszsávok miatt autóval is nehezebb lesz a belvárosban haladni.

Térkép

A tetováló-szalon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem