SONTECH


Szolgáltatások
Ne dobja ki, javíttassa! Nem kell rögtön a szemetes felé venni az irányt, hiszen könnyen lehet, hogy a meghibásodás egyszerűen javítható. A megoldás egy telefonhívás, amit követően tapasztalt kollégáink közül valaki kiérkezik a helyszínre és megjavítja TV készülékét.
projektor
televízió javítás
Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervízbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesem megoldjuk. A kiszállást, valamint a javítást is próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani.
lcd készülékek javítás
Forduljon hozzánk bizalommal és bízza egy profi, Budapesti TV szerviz segítségére készüléke javítását. LED TV, hagyományos TV, plazma, LCD és projektoros TV javítása egyaránt szerepel a szolgáltatásaink között. Keressen minket bizalommal!
plazma javítás
Elveszett vagy tönkrement távirányítót, utánagyártott vagy eredetit rövid határidővel tudjuk beszerezni.
Ne dobja ki, javíttassa! A TV minden háztartás alapdarabjának számít. Ma már, az okos TV korszakában, szinte tökéletesen leutánozhatjuk a mozi élményét a nappaliban, és saját ritmusunkhoz igazítva programozhatjuk be a készüléket úgy, hogy ne maradjunk le semmiről. Ezekről az előnyökről nehéz lemondani, így sokan pánikba esnek, ha a szeretett készülék hirtelen elromlik vagy valamilyen hiba áll be a megszokott működésében. Amennyiben ez bekövetkezik, ne álljunk neki házilag megszerelni a tévénket, mert saját testi épségünket is veszélybe sodorhatjuk, de ronthatunk is a helyzeten.
Szakszervizünk a viharkárok következtében meghibásodott televíziókészülékek javítását is vállalja, és a biztosítók által kért igazolásokat kiadjuk.Kapcsolat, további információk: http://www.sontech.hu

Térkép Kapcsolat Adatvédelem