SONTECH


Szolgáltatások
televízió javítás
Lehetőség szerint a készülékeket a helyszínen megpróbáljuk javítani, de sajnos ez a mai technológia előrehaladtával nem mindig megoldható. A szervízbe való beszállítást és a haza szállítást is természetesem megoldjuk. A kiszállást, valamint a javítást is próbáljuk a lehető legrövidebb időn belül megoldani.
plazma javítás
projektor
lcd készülékek javítás
Szakszervizünk a viharkárok következtében meghibásodott televíziókészülékek javítását is vállalja, és a biztosítók által kért igazolásokat kiadjuk.
Forduljon hozzánk bizalommal és bízza egy profi, Budapesti TV szerviz segítségére készüléke javítását. LED TV, hagyományos TV, plazma, LCD és projektoros TV javítása egyaránt szerepel a szolgáltatásaink között. Keressen minket bizalommal!
Elveszett vagy tönkrement távirányítót, utánagyártott vagy eredetit rövid határidővel tudjuk beszerezni.
Ne dobja ki, javíttassa! A TV minden háztartás alapdarabjának számít. Ma már, az okos TV korszakában, szinte tökéletesen leutánozhatjuk a mozi élményét a nappaliban, és saját ritmusunkhoz igazítva programozhatjuk be a készüléket úgy, hogy ne maradjunk le semmiről. Ezekről az előnyökről nehéz lemondani, így sokan pánikba esnek, ha a szeretett készülék hirtelen elromlik vagy valamilyen hiba áll be a megszokott működésében. Amennyiben ez bekövetkezik, ne álljunk neki házilag megszerelni a tévénket, mert saját testi épségünket is veszélybe sodorhatjuk, de ronthatunk is a helyzeten.
Ne dobja ki, javíttassa! Nem kell rögtön a szemetes felé venni az irányt, hiszen könnyen lehet, hogy a meghibásodás egyszerűen javítható. A megoldás egy telefonhívás, amit követően tapasztalt kollégáink közül valaki kiérkezik a helyszínre és megjavítja TV készülékét.



Kapcsolat, további információk: http://www.sontech.hu

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem