Mihalics Ügyvédi Iroda

Cím: 1061 Budapest Andrássy út 13. I/1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Adójog
Társadalmi szervezetek
Publikációk, szakmai tréningek, előadások, szabályzatok készítése
Szellemitulajdon-jog
Munkajog - A munkajog az a jogág, amely a munkáltatók, a munkavállalók és az érdekképviseletek egymás közti viszonyaival, a munkaviszony általános szabályaival foglalkozik.
Társasági jog
Polgári jog – szerződések, perek, vitarendezés
Kintlévőség kezelés
Örökségkezelés
Ingatlan jog



Irodánk 2004-ben alakult elsősorban polgári joggal foglalkozó, kifejezetten peres képviseltre specializált irodaként. A mögöttünk hagyott 10 évben sok száz vitás ügy kapcsán képviseltük elégedett ügyfeleinket. Célunk az általunk gyakorolt jogterületeken a maximális szakmai felkészültségre törekvés, és ennek megfelelően magas színvonalú szolgáltatások biztosítása. Mindezek érdekében a folyamatos szakmai képzések és a folyamatos tanulás életünk részét képezi. Kiemelt szakterületeink: társasági jog, ingatlan jog, perképviselet, munkajog, ingatlanirodák részére jogi támogatás, végrehajtási jog, kintlévőségkezelés, választottbíróság, baleseti kártérítési jog. Kapcsolat, további információk: https://www.mihalics.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda (Mihalics Ügyvédi Iroda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • trolibusz: 72
  • busz: 9, 15, 105, 210B, 210
Térkép

Az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem