Dr. Szatmári Sándor

Cím: 1089 Budapest, Orczy út 14.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Személyiségi jog
Kötelmi jog - Szerződések joga
Vendéglátással és idegen forgalommal kapcsolatos ügyekben jogi képviselet ellátása
Versenyjog
Orvosi-jogi kérdésekkel kapcsolatos tanácsadás, képviselet ellátása, orvosi műhiba-perekben képviselet
Társasházak, lakásszövetkezetek teljeskörű jogi képviselete: a társasház, lakásszövetkezet alapításán túl, alapító okirat-alapszabály módosítást is intézünk. Továbbá teljeskörű kintlevőség - kezeléssel is foglalkozik irodánk: fizetési felszólítás, fizetési meghagyás, jelzálogjog bejegyeztetés továbbá teljeskörű bírósági peres, és nemperes képviselet.
Ingatlanjog : Ingatlan adásvételi- ajándékozási, és egyéb, ingatlannal kapcsolatos szerződések (haszonélvezet, használat, zálogjog, szolgalom, stb.) megszerkesztése, ellenjegyzése és a teljes Földhivatali eljárás intézése.
Csőd- és felszámolási jog: Csőd- és felszámolási eljárásban teljeskörű jogi képviselet ellátása .
Munkajog: Munkavállalók, munkáltatók teljeskörű peres és nemperes képviseletének ellátása, közvetítés
Média és hírközlési jog
Szőlészet és borászat jogi kérdéseiben tanácsadás, képviselet ellátása
Házassági bontóper és Családjog
Kintlevőségek kezelése: fizetési felszólítások, elektronikus fizetési meghagyások, keresetlevelek megszerkesztése, küldése, teljeskörű bírsági peres- és nemperes képviselet a végrehajtási eljárásra is kiterjedően.
Építőipari anyagok kereskedelme, elektronikai, barkács- és háztartási eszközök kereskedelme, mezőgazdasági termékek termeltetése és kereskedelme, informatika, hardver és szoftver kereskedelme, és alkalmazás fejlesztés, elektromos, gáz és optikai hálózatok kiépítése és üzemeltetése, egyéb mély és magasépítési projektek, gépipari és kohászati termékek gyártásával és kereskedelmével kapcsolatos jogi képviselet ellátása
Kártérítési jog
Társadalmi szervezetek joga: Egyesületek, alapítványok alapítása, módosítása, megszüntetése
Belföldi és külföldi választottbírósági eljárásokban jogi képviselet
Társasági jog: cégalapítás, cégmódosítás, átalakulás, cég megszüntetése.
Büntetőjog: a büntetőjog teljes területén, különös tekintettel a gazdasági bűncselekményekre
Bel- és külkereskedelmi jog: nemzetközi szállítási és vállalkozási szerződések, befektetések és külföldi cégalapítások német vagy angol nyelven.
Nemzetközi magánjog
Ipari és kereskedelmi vállalatok, cégek, magánszemélyek belföldi és külföldi peres képviselete, a gazdálkodással kapcsolatos napi rendszeres feladatok ellátása a cégnél való közvetlen részvétel mellett
Internetjog



Kapcsolat, további információk: https://szatmarinagyugyvediiroda.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda (Dr. Szatmári Sándor) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 83
  • villamos: 23, 24
Térkép

Az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem