Ütő-Siklódi Ügyvédi Iroda

Cím: 1065 Budapest, Révay utca 10.  (térkép lent)

Büntetőügyben terhelt ügyfeleink védelmének biztosítása mellett vállaljuk magánszemélyek, illetve cégek jogi képviseletét is a polgári jog számos területén magyar, vagy akár angol, román, szlovák, illetve német nyelven is. Kedves ügyfeleinket a Szent István Bazilika és a Magyar Állami Operaház tőszomszédságában – tömegközlekedési eszközökkel, illetve autóval is egyaránt könnyen megközelíthető a Deák Ferenc tértől – a VI.kerület, Révay utca 10. szám alatt várjuk. Kapcsolat, további információk: http://www.uto-siklodi.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda (Ütő-Siklódi Ügyvédi Iroda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • busz: 9, 105
  • trolibusz: 72, 73
Térkép

Az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2022-ben
Kapcsolat Adatvédelem