Kőrösy & Kató | LEGAL Ügyvédi Társulás

Cím: 1062 Budapest Andrássy út 126.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Nemzetközi és hazai ügyfélkör számára nyújt szolgáltatásokat a gazdasági jog és a kapcsolódó jogterületek teljes spektrumán. Angol, német és magyar nyelven is naprakész szaktudással áll ügyfelei rendelkezésére a tranzakciós, valamint operatív jogi tanácsadás területén, továbbá számos szektorális szakterületen, akárcsak a bíróságok, hatóságok előtti képviselet tekintetében.Irodánk kulcsfontosságú szakterületeit a társasági jog, az M&A tranzakciók, az ingatlanjog, a kereskedelmi jog és a munkajog képezik. Ugyanakkor munkatársaink jelentős tapasztalatokat szereztek finanszírozási és banki ügyletekben, csakúgy, mint versenyjogi, illetve fogyasztóvédelmi területeken. Bármely, általunk kínált szakterületen világosan értelmezhető és praktikusan alkalmazható konkrét tanácsokat adunk. Kapcsolat, további információk: http://www.kk-legal.com


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda (Kőrösy & Kató | LEGAL Ügyvédi Társulás) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 72, 75, 79
  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • busz: 20E, 30A, 30, 105, 210B, 210, 230
Térkép

Az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem