Melegné Dr. Dudás Dóra egyéni ügyvéd

Cím: 1182 Budapest Gilice tér 46/A, földszint 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
ingatlan jogi szerződések készítése (bérlet, adásvétel, ajándékozás, tartási, csere, haszonélvezeti jog, használati jog stb.)
elektronikus cégeljárás (cégalapítás, változás bejegyeztetése, végelszámolás, felszámolás)
követelésekkel kapcsolatos ügyintézés (nem fizető partnerek esetén számlatartozás miatt közjegyzői fizetési meghagyás kibocsátásának kérése, további nemfizetés esetén végrehajtási eljárás kezdeményezése)
családjogi ügyekben képviselet (válóper, gyerekelhelyezés, kapcsolattartás, tartásdíj stb.)
munkajog területén mind munkáltatói, mind munkavállalói oldalon felmerülő problémákban tanácsadás, képviselet



Telefonszám: 061/291-4670 Nyitvatartás: H-P 9-17 E-mail cím: [email protected] Mobil: 0620/466-7520 Engedjék meg, hogy egy klasszikus adomával kezdjem: Bemegy az ügyfél az ügyvédi irodába és a következőt kérdezi az ügyvédtől: - Tényleg igaz, hogy Önnél 3 kérdésre adott válasz 50.000.-Ft-ba kerül? - Igen, igaz. - válaszolja az ügyvéd. - Nem sok ez egy kicsit?- kérdi az ügyfél. - Nem, nem sok. Mi a harmadik kérdése? Ha nem szeretnék, hogy az adomában foglalt szituáció Önökkel is megtörténjen, forduljanak hozzám bizalommal!


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda (Melegné Dr. Dudás Dóra egyéni ügyvéd) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 182A, 182, 183, 184, 198, 236, 236A, 282E, 284E
Térkép

Az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem