Lupovici Ügyvédi Iroda

Cím: 1117 Budapest, XI. Kerület, Október utca 5.  (térkép lent)

Ügyvédi irodánk hatékonyan képviseli ügyfeleit, akár cégalapításról, ingatlan adásvételről, vagy bármilyen más jogi problémáról legyen szó. Legfőbb jellemzőnk a gördülékeny ügyintézés, a nagyfokú rugalmasság, az ügyek hatékony és gyors megoldása. Célunk a jogi problémák ügyfélközpontú, gyakorlatias megközelítése és azok hatékony megoldása a legmagasabb szakmai színvonalon, ennek során törekszünk a jogi feladatok ügyfélközpontú megközelítésére, a felmerülő jogi lehetőségek közérthető ismertetésére, a döntésben való segítségnyújtás elsődleges szempont. Újbuda legfrekventáltabb részén rugalmas díjszabással talál minket. Kapcsolat, további információk: https://www.facebook.com/ugyvedek


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda (Lupovici Ügyvédi Iroda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 4, 17, 41, 47B, 47, 48, 56
  • busz: 33, 53, 58, 150, 153, 154B, 154, 212
Térkép

Az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
2022-es munkaszüneti napok
Kapcsolat Adatvédelem