Szabó Gergely Gábor Ügyvédi Iroda

Cím: 1051 Budapest, József nádor tér 5-6.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Munkajog - A munkajog az a jogág, amely a munkáltatók, a munkavállalók és az érdekképviseletek egymás közti viszonyaival, a munkaviszony általános szabályaival foglalkozik.
Adatvédelem, e-privacy
Energiajog
Társasági jog, M&A
Compliance
ICT, TMT és Hírközlés
Versenyjog
Ingatlanjog
Bankjog és finanszírozás



A Szabó Gergely Gábor Ügyvédi Iroda a gazdasági jog számos területén nyújt magas színvonalú szolgáltatást ügyfelei részére. Ügyfeleinket hatékonyan képviseljük, legyen szó határon átnyúló ügyletekről, cégfelvásárlásról, szabályozási kérdésekről, vagy akár ingatlan adásvételről. Keressen bizalommal, számíthat ránk! Kapcsolat, további információk: https://szgg.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda (Szabó Gergely Gábor Ügyvédi Iroda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró), M2 (piros metró)
  • villamos: 2B, N2, 2, 23
  • busz: 15, 16, 105, 178, 210B, 210, 216
Térkép

Az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem