Dr. Cseszlai Ádám ügyvéd

Cím: 1033 Budapest Polgár u. 8-10  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
családi jog - Tudja, hogy az élettársaknak milyen jogai vannak? Esetleg válni szeretne, és aggódik a gyermekelhelyezés és a gyermektartási díj miatt? Szeretne házassági vagyonjogi szerződést kötni? A családi jog egy fokozott ügyvéd – ügyfél bizalomra épülő jogterület.
öröklési jog - Végrendeletet készítene? Vagy bizonytalan a törvényes öröklés rendjében? Hozzátartózója elhalálozott és jogi képviselőre van szüksége a hagyatéki eljárásban? Esetleg kitagadták az örökségből? Vagy közösen örökölt mással és megszüntetné a közös tulajdont?
büntetőjog - Önt bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésével vádolják? Esetleg Ön szeretne feljelentést tenni? Bármilyen bírósági vagy hatósági eljárásról van szó, az minden esetben feszültséggel jár, de részünkről szakszerű védelmet és ügyvédi képviseletet kap.
polgári jog - Minden jogvita megoldásának elsődleges célja, hogy azt az ügyfelek számára kedvezően, a leggyorsabb és a legkevésbé költséges módon, lehetőség szerint peren kívül sikerüljön megoldani. Ha perre kerül sor, ott határozottságra, logikus érvelésre és hibátlan ügyvédi pervitelre van szükség.
gazdasági jog - Céget, civil szervezetet szeretne létrehozni? Tulajdonrészt kíván szerezni egy másik cégben? Esetleg már van egy működő vállalkozása, de szüksége lenne állandó ügyvédi képviseletre, vagy csak eseti tanácsadásra? Az „alapítástól a végelszámolásig” ‒ ez a jelmondata a gazdasági jogi segítségnek.
sportjog - Ön amatőr vagy hivatásos sportoló? Esetleg edző? A sportjog területe az, amit akár a sportolók, akár a sportklubok hajlamosak elhanyagolni. Volt hivatásos sportolóként nem csupán mint ügyvéd nyújtok segítséget, de emberi oldalról is átlátom az esetlegesen felmerülő problémákat.
okirat készítése - Minden okirat elkészítése egy komplex, nagyfokú precizitást igénylő ügyvédi munka, az ellenjegyzés pedig fokozott felelősségvállalás azért, hogy az okirat tartalmilag és alakilag megfelel a jogszabályoknak és a szerződő felek akaratának, illetve, hogy a kívánt jogi eredmény következzen be.
munkajog - Munkaszerződést kéne aláírnia, de bizonytalan a tartalmában? Nem ismeri a munkavállalói jogokat? Netán felmondtak Önnek? Vagy esetleg Ön (vagy vállalkozása) a munkáltató, és szeretne felmondani a munkavállalójának, elkerülve a bonyodalmas munkaügyi pert?



Kapcsolat, további információk: http://www.cseszlai.com/


Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda ( Dr. Cseszlai Ádám ügyvéd) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1A, 1
  • busz: 9, 29, 34, 106, 111, 118, 134, 137, 218, 226, 237
Térkép

Az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem