UniCredit bankfiók - Boráros téri fiók

Cím: 1095 Budapest Boráros tér 7.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Bankkártyák - kényelmes betéti kártyával történő vásárlás, internetes fizetésre is biztonságosan használható, egyszerű ATM-ekből történő készpénzfelvétel, lekérdezheti bankszámlája egyenlegét belföldi UniCredit ATM-eken, feltöltheti mobiltelefon egyenlegét belföldi ATM-eken, egyszerű készpénzbefizetés belföldön UniCredit ATM-eken keresztül UniCredit bankszámlára, ami rögtön felhasználható vásárlásra
Felújítási hitel megoldások - Felújítási tervei megvalósításához az UniCredit Banknál többféle megoldás közül válogathat attól függően, hogy milyen jellegű munkálatokat tervez végezni, jogosult-e állami támogatásra, mekkora az összeg, vagy fontos-e önnek, hogy ne legyen szükség jelzálogfedezetre.
2023.08.21-től kisvállalati kiszolgálás nélküli fiók. A Duna Háznál, a HÉV végállomásnál! 12:30 – 13:00 óra között és a fiók zárását megelőző 30 percben a pénztár nem fogad ügyfeleket.
Hitelek - lakáshitelek, szabad célú hitelek, hitelkiváltás, felújítási hitelek
Lakáshitelek - Új lakás vásárlásához, használt lakás vásárlásához, ház építéséhez, felújításhoz, modernizáláshoz, bővítéshez. Az UniCredit lakáshitelei segítenek a lakástervek megoldásában – legyen szó akár lakásvásárlásról, építésről, felújításról vagy meglévő lakáscélú jelzáloghitelek kiváltásáról.
Részvények - Ha a magasabb hozamlehetőség érdekében előnyben részesítjük a kockázatosabb befektetéseket, akkor megfontolhatjuk a részvényekbe történő befektetést. Szakértő segítségével lehet kiválasztani, hogy mely vállalatokba lehet érdemes részvényekkel befektetni.
Befektetési alapok - Szakértő tanácsadók segítségével az Ön befektetési portfóliójának is része lehet egy vagy több olyan befektetési alap, amely a pénzpiaci alapokat meghaladó hozam lehetőségét kínálja.
Hitelek szabad célra - legyen szó egy új autóról, lakásfelújításról vagy más nagyobb beruházásról, a szabad felhasználású hitelekkel megvalósíthatjuk terveinket
Megtakarítások - akciós betétek, befektetési alapok, állampapírok, megtakarítási programok
Hitelkiváltás - A környezet, a verseny és a banki ajánlatok is folyamatosan változnak. lehet, hogy egy adott pillanatban a legjobb ajánlatot fogadjuk el, de később előnyösebb termékek jelenhetnek meg a piacon, ezért érdemes mindig felülvizsgálni a meglévő hitelt, hogy ki lehet-e váltani egy előnyösebb konstrukcióra.
Biztosítások - életbiztosítások, hitelfedezeti biztosítások, lakásbiztosítás, utasbiztosítások, gépjárműbiztosítás
Napi pénzügyek - bankszámlák, online számlanyitás otthonról, bankkártyák, hitelkártyák, stb.
Életbiztosítás - életbiztosítás általános megtakarítási célra (befektetési lehetőségek széles skálája, forint vagy euró alapú megtakarítás, választható biztosítási védelem), életbiztosítás nyugdíjcélú megtakarításra (adójóváírás, befektetési lehetőségek széles skálája, hozamfigyelő szolgáltatás a befektetés védelme érdekében), kockázati életbiztosítás (életbiztosítás a váratlan helyzetekre, biztosítási védelem élethelyzetekre, eseti megtakarítások befektetése)

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00-17:00
Kedd08:00-16:00
Szerda08:00-16:00
Csütörtök08:00-16:00
Péntek08:00-15:00
Szombat
Vasárnap

Telefonszám +36 1 325 3200


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti UniCredit bankfiók utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az UniCredit bankfiók környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti UniCredit bankfiók közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2B, 2, 4, 6, 23, 51, 51A
  • busz: 6, 15, 54, 55, 212A, 212B, 212, 223E, 224E, 224, 255E
  • hév: H7
Térkép

Az UniCredit bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem