UniCredit bankfiók - Lurdy-Ház fiók

Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Életbiztosítás - életbiztosítás általános megtakarítási célra (befektetési lehetőségek széles skálája, forint vagy euró alapú megtakarítás, választható biztosítási védelem), életbiztosítás nyugdíjcélú megtakarításra (adójóváírás, befektetési lehetőségek széles skálája, hozamfigyelő szolgáltatás a befektetés védelme érdekében), kockázati életbiztosítás (életbiztosítás a váratlan helyzetekre, biztosítási védelem élethelyzetekre, eseti megtakarítások befektetése)
Megtakarítások - akciós betétek, befektetési alapok, állampapírok, megtakarítási programok
Felújítási hitel megoldások - Felújítási tervei megvalósításához az UniCredit Banknál többféle megoldás közül válogathat attól függően, hogy milyen jellegű munkálatokat tervez végezni, jogosult-e állami támogatásra, mekkora az összeg, vagy fontos-e önnek, hogy ne legyen szükség jelzálogfedezetre.
Bankkártyák - kényelmes betéti kártyával történő vásárlás, internetes fizetésre is biztonságosan használható, egyszerű ATM-ekből történő készpénzfelvétel, lekérdezheti bankszámlája egyenlegét belföldi UniCredit ATM-eken, feltöltheti mobiltelefon egyenlegét belföldi ATM-eken, egyszerű készpénzbefizetés belföldön UniCredit ATM-eken keresztül UniCredit bankszámlára, ami rögtön felhasználható vásárlásra
Biztosítások - életbiztosítások, hitelfedezeti biztosítások, lakásbiztosítás, utasbiztosítások, gépjárműbiztosítás
Részvények - Ha a magasabb hozamlehetőség érdekében előnyben részesítjük a kockázatosabb befektetéseket, akkor megfontolhatjuk a részvényekbe történő befektetést. Szakértő segítségével lehet kiválasztani, hogy mely vállalatokba lehet érdemes részvényekkel befektetni.
A Lurdy-Ház földszintjén! 12:30 – 13:00 óra között és a fiók zárását megelőző 30 percben a pénztár nem fogad ügyfeleket.
Befektetési alapok - Szakértő tanácsadók segítségével az Ön befektetési portfóliójának is része lehet egy vagy több olyan befektetési alap, amely a pénzpiaci alapokat meghaladó hozam lehetőségét kínálja.
Lakáshitelek - Új lakás vásárlásához, használt lakás vásárlásához, ház építéséhez, felújításhoz, modernizáláshoz, bővítéshez. Az UniCredit lakáshitelei segítenek a lakástervek megoldásában – legyen szó akár lakásvásárlásról, építésről, felújításról vagy meglévő lakáscélú jelzáloghitelek kiváltásáról.
Napi pénzügyek - bankszámlák, online számlanyitás otthonról, bankkártyák, hitelkártyák, stb.
Hitelek - lakáshitelek, szabad célú hitelek, hitelkiváltás, felújítási hitelek
Hitelek szabad célra - legyen szó egy új autóról, lakásfelújításról vagy más nagyobb beruházásról, a szabad felhasználású hitelekkel megvalósíthatjuk terveinket
Hitelkiváltás - A környezet, a verseny és a banki ajánlatok is folyamatosan változnak. lehet, hogy egy adott pillanatban a legjobb ajánlatot fogadjuk el, de később előnyösebb termékek jelenhetnek meg a piacon, ezért érdemes mindig felülvizsgálni a meglévő hitelt, hogy ki lehet-e váltani egy előnyösebb konstrukcióra.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő09:00-18:00
Kedd09:00-17:00
Szerda09:00-17:00
Csütörtök09:00-17:00
Péntek09:00-16:00
Szombat
Vasárnap

Telefonszám +36 1 325 3200

Az UniCredit bankfiók az üzletközpont épületében található. A Lurdy Ház felszíni parkolóval és mélygarázzsal is rendelkezik. A parkolójegyre érdemes vigyázni, mert az elveszett jegyért pótdíjat kell fizetni.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti UniCredit bankfiók közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1, 2B, 51, 51A
  • busz: 51, 281
Térkép

Az UniCredit bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem