UniCredit bankfiók - Mosonmagyaróvári fiók

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár Fő u. 6.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Lakáshitelek - új lakás vásárlásához, használt lakás vásárlásához, ház építéséhez, felújításhoz, modernizáláshoz, bővítéshez
Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legnagyobb és leginkább diverzifikált nemzetközi bankhálózatot működtető UniCredit magyarországi tagja.
Hitelkiváltás - A környezet, a verseny és a banki ajánlatok is folyamatosan változnak. lehet, hogy egy adott pillanatban a legjobb ajánlatot fogadjuk el, de később előnyösebb termékek jelenhetnek meg a piacon, ezért érdemes mindig felülvizsgálni a meglévő hitelt, hogy ki lehet-e váltani egy előnyösebb konstrukcióra.
Bankkártyák - kényelmes betéti kártyával történő vásárlás, internetes fizetésre is biztonságosan használható, egyszerű ATM-ekből történő készpénzfelvétel, lekérdezheti bankszámlája egyenlegét belföldi UniCredit ATM-eken, feltöltheti mobiltelefon egyenlegét belföldi ATM-eken, egyszerű készpénzbefizetés belföldön UniCredit ATM-eken keresztül UniCredit bankszámlára, ami rögtön felhasználható vásárlásra
Befektetési alapok - Szakértő tanácsadóink segítségével az Ön befektetési portfóliójának is része lehet egy vagy több olyan befektetési alap, amely a pénzpiaci alapokat meghaladó hozam lehetőségét kínálja.
Felújítási hitel megoldások - Felújítási tervek megvalósításához az UniCredit Banknál többféle megoldás közül lehet válogatni attól függően, hogy milyen jellegű munkálatokat tervez végezni, jogosult-e állami támogatásra, mekkora az összeg, vagy fontos-e önnek, hogy ne legyen szükség jelzálogfedezetre.
Hitelek szabad célra - legyen szó egy új autóról, lakásfelújításról vagy más nagyobb beruházásról, a szabad felhasználású hitelekkel megvalósíthatjuk terveinket
Megtakarítások - akciós betétek, befektetési alapok, állampapírok, megtakarítási programok
Napi pénzügyek - bankszámlák, online számlanyitás otthonról, bankkártyák, hitelkártyák, stb.
Unicredit bank SWIFT kód: BACXHUHB
Életbiztosítás - életbiztosítás általános megtakarítási célra (befektetési lehetőségek széles skálája, forint vagy euró alapú megtakarítás, választható biztosítási védelem), életbiztosítás nyugdíjcélú megtakarításra (adójóváírás, befektetési lehetőségek széles skálája, hozamfigyelő szolgáltatás a befektetés védelme érdekében), kockázati életbiztosítás (életbiztosítás a váratlan helyzetekre, biztosítási védelem élethelyzetekre, eseti megtakarítások befektetése)
Részvények - Ha a magasabb hozamlehetőség érdekében előnyben részesítjük a kockázatosabb befektetéseket, akkor megfontolhatjuk a részvényekbe történő befektetést. Szakértő segítségével lehet kiválasztani, hogy mely vállalatokba lehet érdemes részvényekkel befektetni.
12:30 – 13:00 óra között és a fiók zárását megelőző 30 percben a pénztár nem fogad ügyfeleket.
Biztosítások - életbiztosítások, hitelfedezeti biztosítások, lakásbiztosítás, utasbiztosítások, gépjárműbiztosítás

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00-17:00
Kedd08:00-16:00
Szerda08:00-16:00
Csütörtök08:00-16:00
Péntek08:00-15:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

Térkép

Az UniCredit bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem