UniCredit bankfiók - Dunaújvárosi fiók

Cím: 2400 Dunaújváros, Dózsa György út 4/D  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Lakáshitelek - Új lakás vásárlásához, használt lakás vásárlásához, ház építéséhez, felújításhoz, modernizáláshoz, bővítéshez. Az UniCredit lakáshitelei segítenek a lakástervek megoldásában – legyen szó akár lakásvásárlásról, építésről, felújításról vagy meglévő lakáscélú jelzáloghitelek kiváltásáról.
Hitelek - lakáshitelek, szabad célú hitelek, hitelkiváltás, felújítási hitelek
Napi pénzügyek - bankszámlák, online számlanyitás otthonról, bankkártyák, hitelkártyák, stb.
A Kék Duna Áruház bejárata mellett! 12:30 – 13:00 óra között és a fiók zárását megelőző 30 percben a pénztár nem fogad ügyfeleket.
Megtakarítások - akciós betétek, befektetési alapok, állampapírok, megtakarítási programok
Hitelek szabad célra - legyen szó egy új autóról, lakásfelújításról vagy más nagyobb beruházásról, a szabad felhasználású hitelekkel megvalósíthatjuk terveinket
Felújítási hitel megoldások
Befektetési alapok - Szakértő tanácsadók segítségével az Ön befektetési portfóliójának is része lehet egy vagy több olyan befektetési alap, amely a pénzpiaci alapokat meghaladó hozam lehetőségét kínálja.
Bankkártyák - kényelmes betéti kártyával történő vásárlás, internetes fizetésre is biztonságosan használható, egyszerű ATM-ekből történő készpénzfelvétel, lekérdezheti bankszámlája egyenlegét belföldi UniCredit ATM-eken, feltöltheti mobiltelefon egyenlegét belföldi ATM-eken, egyszerű készpénzbefizetés belföldön UniCredit ATM-eken keresztül UniCredit bankszámlára, ami rögtön felhasználható vásárlásra
Biztosítások - életbiztosítások, hitelfedezeti biztosítások, lakásbiztosítás, utasbiztosítások, gépjárműbiztosítás
Részvények - Ha a magasabb hozamlehetőség érdekében előnyben részesítjük a kockázatosabb befektetéseket, akkor megfontolhatjuk a részvényekbe történő befektetést. Szakértő segítségével lehet kiválasztani, hogy mely vállalatokba lehet érdemes részvényekkel befektetni.
Hitelkiváltás - A környezet, a verseny és a banki ajánlatok is folyamatosan változnak. lehet, hogy egy adott pillanatban a legjobb ajánlatot fogadjuk el, de később előnyösebb termékek jelenhetnek meg a piacon, ezért érdemes mindig felülvizsgálni a meglévő hitelt, hogy ki lehet-e váltani egy előnyösebb konstrukcióra.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)08:00-17:00
Kedd08:00-16:00
Szerda08:00-16:00
Csütörtök08:00-16:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)08:00-15:00
Szombat
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)

Telefonszám +36 1 325 3200

Térkép

Az UniCredit bankfiók helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem