Union biztosító iroda - Kálvin téri területi iroda

Cím: 1082 Budapest, Baross utca 1. - 2. emelet  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Balesetbiztosítás - Egy váratlan baleset következményei akár nagyon súlyosan és hosszan is elhúzódhatnak. A balesetbiztosítások ezekre az esetekre nyújtanak anyagi segítséget.
Lakás- és Vagyonbiztosítás - Vihar, villámcsapás, tűz: nap mint nap számos veszély fenyegeti a vállalkozások és az otthonok vagyontárgyait, ezért érdemes élni a kármegelőzés és a kockázatcsökkentés lehetőségeivel.
Egészségbiztosítás - Betegen gyakran érezzük magunkat kiszolgáltatottnak és tehetetlennek. Sokszor órákig kell sorba állnunk vagy heteket várunk egy vizsgálatra. Egészségbiztosítással rövid időn belül elérhetővé válnak a szükséges vizsgálatok, és így kizárólag a gyógyulásra lehet koncentrálni.
Befektetések - Az UNION Biztosítónál elérhető befektetési lehetőségek minden kockázatvállalási hajlandósághoz megfelelő eszközalapokat tudjnak kínálni. Az eszközalapok között megtalálhatók a biztonságosabb kötvény, a magasabb hozampotenciállal rendelkező részvény vagy az alternatív piacok eszközalapjai, ugyanúgy, mint a vegyes eszközalapok is. A vegyes eszközalapok előnye elsősorban abban rejlik, hogy különösebb befektetési vagy értékpapír piaci ismeretek nélkül is könnyen és egyszerűen hozzáférhetővé teszik a befektető igényeinek leginkább megfelelő összetételű portfóliót.
Casco biztosítás - Teljes körű cascoval van az autó teljesen védve, de lehet csak lopásra vagy csak lopásra és totálkárra kötni biztosítást. Ha casco-kár miatt az autót átmenetileg nem lehet használni, akkor a szervizelés, javítás idejére kölcsönautót biztosítanak, ha kiegészítő kölcsöngépkocsi biztosítást is kötünk.
Utazásbiztosítás - Az utazási biztosítás külföldi utazás során váratlanul bekövetkező megbetegedésre, balesetre, poggyászkárra, valamint a biztosítási kötvényben meghatározott egyéb kockázatokra nyújt fedezetet.
2018. április 1-én egyesült az ERSTE Biztosító és a Vienna Life Biztosító beolvadt az UNION Biztosítóba, azóta egységesen UNION Biztosítóként működnek tovább.
Járműbiztosítás - Casco biztosítás választható önrésszel, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kedvezményekkel, vállalkozói gépjármű biztosítások, flotta gépjármű biztosítás
Az UNION biztosító az osztrák Vienna Insurance Group tagja, a magyar biztosítási piac egyik legtőkeerősebb biztosítója, mely kompozit kínálata révén az ügyféligények széles palettáját képes kielégíteni.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)8:00-12:00 és 13:00-18:00
Kedd8:00-12:00 és 13:00-18:00
Szerda8:00-12:00 és 13:00-18:00
Csütörtök8:00-12:00 és 13:00-18:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)8:00-12:00 és 13:00-18:00
Szombat
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)

Telefonszám: 06 1 315 2084


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Union biztosító iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az Union biztosító iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti Union biztosító iroda közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró), M4 (zöld metró)
  • trolibusz: 72, 83
  • busz: 9, 15, 100E
  • villamos: 47, 48, 49
Térkép

Az Union biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem