Union biztosító irodák - Budapesten - 16. kerületiek listája

Cím: 1165 Budapest, Nagyvázsony u. 2. fsz 3.  térképen / útvonal ide

Az UNION biztosító az osztrák Vienna Insurance Group tagja, a magyar biztosítási piac egyik legtőkeerősebb biztosítója, mely kompozit kínálata révén az ügyféligények széles palettáját képes kielégíteni. 2018. április 1-én egyesült az ERSTE Biztosító és a Vienna Life Biztosító beolvadt az UNION Biztosítóba, azóta egységesen UNION Biztosítóként működnek tovább. Az Union biztosító telefonos ügyfélszolgálata a (1) 486-4343 telefonszámon érhető el munkanapokon. Nyitva tartás, email cím, további információk erre


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti Union biztosító iroda utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 16. kerületében a fenti Union biztosító iroda közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 45, 46, 146

Az Union biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem