Union biztosító iroda - Dunaújvárosi értékesítési pont

Cím: 2400 Dunaújváros, Vasmű út 5.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Casco biztosítás - Teljes körű cascoval van az autó teljesen védve, de lehet csak lopásra vagy csak lopásra és totálkárra kötni biztosítást. Ha casco-kár miatt az autót átmenetileg nem lehet használni, akkor a szervizelés, javítás idejére kölcsönautót biztosítanak, ha kiegészítő kölcsöngépkocsi biztosítást is kötünk.
Az UNION biztosító az osztrák Vienna Insurance Group tagja, a magyar biztosítási piac egyik legtőkeerősebb biztosítója, mely kompozit kínálata révén az ügyféligények széles palettáját képes kielégíteni.
Egészségbiztosítás - Betegen gyakran érezzük magunkat kiszolgáltatottnak és tehetetlennek. Sokszor órákig kell sorba állnunk vagy heteket várunk egy vizsgálatra. Egészségbiztosítással rövid időn belül elérhetővé válnak a szükséges vizsgálatok, és így kizárólag a gyógyulásra lehet koncentrálni.
Lakásbiztosítás - Tűzkár, vihar, betörés: lakásunk és vagyontárgyaink számtalan veszélynek vannak kitéve. Egy gondosan megválasztott lakásbiztosítás hatékony segítséget nyújt az otthonunkban keletkezett kár enyhítéséhez, a nem várt költségek fedezéséhez.
2018. április 1-én egyesült az ERSTE Biztosító és a Vienna Life Biztosító beolvadt az UNION Biztosítóba, azóta egységesen UNION Biztosítóként működnek tovább.
Utazásbiztosítás - Az utazási biztosítás külföldi utazás során váratlanul bekövetkező megbetegedésre, balesetre, poggyászkárra, valamint a biztosítási kötvényben meghatározott egyéb kockázatokra nyújt fedezetet.
Járműbiztosítás - Casco biztosítás választható önrésszel, kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kedvezményekkel, vállalkozói gépjármű biztosítások, flotta gépjármű biztosítás
Élet- és Nyugdíjbiztosítás - Az életbiztosítások igény szerint, személyre szabható módon nyújtanak lehetőséget arra, hogy váratlan tragédia esetén gondoskodjunk családunkról, vagy előre tervezett módon gyűjtsünk pénzt céljainkra. A kiegészítőként vásárolható baleset- és egészségbiztosításokkal együtt ez a biztosítás széles körű fedezetet nyújt az egyén és a család számára.
Befektetések - Az UNION Biztosítónál elérhető befektetési lehetőségek minden kockázatvállalási hajlandósághoz megfelelő eszközalapokat tudjnak kínálni. Az eszközalapok között megtalálhatók a biztonságosabb kötvény, a magasabb hozampotenciállal rendelkező részvény vagy az alternatív piacok eszközalapjai, ugyanúgy, mint a vegyes eszközalapok is. A vegyes eszközalapok előnye elsősorban abban rejlik, hogy különösebb befektetési vagy értékpapír piaci ismeretek nélkül is könnyen és egyszerűen hozzáférhetővé teszik a befektető igényeinek leginkább megfelelő összetételű portfóliót.

Telefonszám: 06704150501

Térkép

Az Union biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem