UNIQA Biztosító iroda - Balassagyarmati Értékesítési Pont

Cím: 2660 Balassagyarmat Kossuth L út 4-6 Fsz/3  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Nyugdíjbiztosítások - Klasszikus nyugdíjbiztosítás: kiszámítható befektetés, választható kiegészítő egészségbiztosítások. Befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás: megtakarítást és befektetést kínál a nyugdíjas évekre.
Utasbiztosítások - Online utasbiztosítás, napidíjas utasbiztosítás (utazási célhoz igazodó díjak és fedezetek, teljes körű védelem, kiegészítő biztosítási lehetőségekkel), éves utasbiztosítás (számos kiegészítő, teljes körű védelem, utazási célhoz igazodó díjak és fedezetek)
Az UNIQA Csoport a vezető biztosítótársaságok egyike, 18 országban ügyfelek milliónak nyújt biztosítási szolgáltatásokat. Ausztria és Közép- és Kelet-Európa a meghatározó piacai közé tartozik.
Balesetbiztosítások - Balesetbiztosítással egyszerűen felkészülhetünk a balesetekkel járó váratlan kiadásokra, és nem csak a saját, hanem egész család biztonságáról is gondoskodhatunk. Egy csonttöréstől kezdve a komplex rehabilitációig segítséget kaphatunk, maradandó egészségkárosodás esetén pedig nagyobb, egyösszegű kifizetés segíti a gyógyulást.
Életbiztosítások - Az élet olyan, mint egy hullámvasút. Egyszer fent, máskor lent, és csak akkor élvezhetjük igazán, ha szeretteinket biztonságban tudjuk.
Gépjármű-biztosítások - Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, CASCO
Lakás- és társasház biztosítások - A lakásbiztosítás megtéríti az ingatlanban vagy az ingóságokban keletkezett károk helyreállítási vagy pótlási költségeit. Habár a lakásbiztosítás nem kötelező, de egy esetleges baleset vagy váratlan káreset során komoly védelmet nyújthat otthonának és vagyontárgyainak.
Az UNIQA a biztosítások széles körét nyújtja ügyfeleinek (utasbiztosítások, balesetbiztosítások, lakás- és társasház biztosítások, életbiztosítások, egészségbiztosítások, gépjármű-biztosítások, nyugdíjbiztosítások, stb.)
Egészségbiztosítások - Optimális feltételek a gyógyuláshoz, a jövedelem-kiesésből származó problémák áthidalása, komolyabb egészségi problémák esetén jelentős összegű térítés, várólista nélküli, minőségi magán-egészségügyi járóbeteg-ellátás.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)zárva
Keddzárva
Szerdazárva
Csütörtökzárva
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)zárva
Szombatzárva
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)

Térkép

Az UNIQA Biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem