UNIQA Biztosító iroda - Ballószögi Ügynökség

Cím: 6035 Ballószög Mikszáth Kálmán u. 7.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Életbiztosítások - Az élet olyan, mint egy hullámvasút. Egyszer fent, máskor lent, és csak akkor élvezhetjük igazán, ha szeretteinket biztonságban tudjuk.
Nyugdíjbiztosítások - Megteremthető az idős évek anyagi biztonsága, adójóváírás is igénybevehető, eseti kisebb-nagyobb összegeket is be lehet fizetni, baleset vagy betegség esetére is van megoldás.
Balesetbiztosítások - Balesetbiztosítással egyszerűen felkészülhetünk a balesetekkel járó váratlan kiadásokra, és nem csak a saját, hanem egész család biztonságáról is gondoskodhatunk. Egy csonttöréstől kezdve a komplex rehabilitációig segítséget kaphatunk, maradandó egészségkárosodás esetén pedig nagyobb, egyösszegű kifizetés segíti a gyógyulást.
Gépjármű-biztosítások - Casco biztosítás (teljeskörű védelem új vagy használt gépjármű megóvásához, jégkár, viharkár, üvegkár, lopás, stb. esetén), KGFB biztosítás (a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás megtéríti Ön helyett a másoknak okozott károkat, gyorsan, online megköthető e-kommunikációs kedvezménnyel)
Egészségbiztosítások
Utasbiztosítások - napidíjas utasbiztosítás (tengerparti nyaraláshoz, téli üdüléshez, körutazáshoz, diák tanulmányi útra, külföldi munkavégzéshez, üzleti útra), utazásképtelenség biztosítása (hirtelen fellépő betegség, baleset esetén,, közeli hozzátartozó betegsége, baleset esetén, ha vagyonban jelentős kár keletkezik,, ha elvesznek az utazáshoz szükséges okmányok, stb.). éves utasbiztosítás, (automatikusan meghosszabodó éves utasbiztosítás gyakran utazóknak, külföldön tanuló diákoknak, munkavállalóknak, magyarországon kívül a világ összes országára érvényes, egy utazás alkalmanként 90 napig is tarthat), üzleti utasbiztosítás (széles szolgáltatási körű, minimális adminisztrációs igényű üzleti utasbiztosítás, mely keretnapos vagy éves utasbiztosítás lehet, a nap 24 órájában segítséget nyújt baleset, megbetegedés vagy egyéb váratlan esemény bekövetkezése esetén)
Lakás- és társasház biztosítások

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő9:00-13:00
Kedd9:00-13:00
Szerda9:00-13:00
Csütörtök9:00-13:00
Péntek9:00-13:00
Szombatzárva
VasárnapzárvaAz UNIQA Csoport a vezető biztosítótársaságok egyike, 18 országban ügyfelek milliónak nyújt biztosítási szolgáltatásokat. Ausztria és Közép- és Kelet-Európa a meghatározó piacai közé tartozik. Az UNIQA a biztosítások széles körét nyújtja ügyfeleinek (utasbiztosítások, balesetbiztosítások, lakás- és társasház biztosítások, életbiztosítások, egészségbiztosítások, gépjármű-biztosítások, nyugdíjbiztosítások, stb.)

Térkép

Az UNIQA Biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem