UNIQA Biztosító irodák - Budapesten - 9. kerületiek listája

Budapest, IX. kerületi Kiemelt Ügynökség

Cím: 1095 Budapest Dandár u. 9-11.  térképen / útvonal ide

Az UNIQA Csoport a vezető biztosítótársaságok egyike, 18 országban ügyfelek milliónak nyújt biztosítási szolgáltatásokat. Ausztria és Közép- és Kelet-Európa a meghatározó piacai közé tartozik.


Nyitvatartás (munkaszüneti nap miatt változhat)
Hétfő9:00-17:00
Kedd9:00-17:00
Szerda9:00-17:00
Csütörtök9:00-17:00
Péntek9:00-13:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva

térképenútvonaltervezés ide

Az UNIQA a biztosítások széles körét nyújtja ügyfeleinek (utasbiztosítások, balesetbiztosítások, lakás- és társasház biztosítások, életbiztosítások, egészségbiztosítások, gépjármű-biztosítások, nyugdíjbiztosítások, stb.)


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti UNIQA Biztosító iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az UNIQA Biztosító iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 9. kerületében a fenti UNIQA Biztosító iroda közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2, 24, 24G, 51, 51A
  • busz: 23, 54, 55, 281

Az UNIQA Biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem