UNIQA Biztosító iroda - Budapest, XIII. kerületi Értékesítési Pont

Cím: 1131 Budapest Vőlegény u. 2/b.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Az UNIQA a biztosítások széles körét nyújtja ügyfeleinek (utasbiztosítások, balesetbiztosítások, lakás- és társasház biztosítások, életbiztosítások, egészségbiztosítások, gépjármű-biztosítások, nyugdíjbiztosítások, stb.)
Lakás- és társasház biztosítások - A lakásbiztosítás megtéríti az ingatlanban vagy az ingóságokban keletkezett károk helyreállítási vagy pótlási költségeit. Habár a lakásbiztosítás nem kötelező, de egy esetleges baleset vagy váratlan káreset során komoly védelmet nyújthat otthonának és vagyontárgyainak.
Nyugdíjbiztosítások - Klasszikus nyugdíjbiztosítás: kiszámítható befektetés, választható kiegészítő egészségbiztosítások. Befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás: megtakarítást és befektetést kínál a nyugdíjas évekre.
Balesetbiztosítások - Balesetbiztosítással egyszerűen felkészülhetünk a balesetekkel járó váratlan kiadásokra, és nem csak a saját, hanem egész család biztonságáról is gondoskodhatunk. Egy csonttöréstől kezdve a komplex rehabilitációig segítséget kaphatunk, maradandó egészségkárosodás esetén pedig nagyobb, egyösszegű kifizetés segíti a gyógyulást.
Egészségbiztosítások - Optimális feltételek a gyógyuláshoz, a jövedelem-kiesésből származó problémák áthidalása, komolyabb egészségi problémák esetén jelentős összegű térítés, várólista nélküli, minőségi magán-egészségügyi járóbeteg-ellátás.
Utasbiztosítások - Online utasbiztosítás, napidíjas utasbiztosítás (utazási célhoz igazodó díjak és fedezetek, teljes körű védelem, kiegészítő biztosítási lehetőségekkel), éves utasbiztosítás (számos kiegészítő, teljes körű védelem, utazási célhoz igazodó díjak és fedezetek)
Az UNIQA Csoport a vezető biztosítótársaságok egyike, 18 országban ügyfelek milliónak nyújt biztosítási szolgáltatásokat. Ausztria és Közép- és Kelet-Európa a meghatározó piacai közé tartozik.
Gépjármű-biztosítások - Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, CASCO
Életbiztosítások - Az élet olyan, mint egy hullámvasút. Egyszer fent, máskor lent, és csak akkor élvezhetjük igazán, ha szeretteinket biztonságban tudjuk.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)zárva
Kedd09:00-11:00
Szerdazárva
Csütörtök09:00-11:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)zárva
Szombatzárva
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti UNIQA Biztosító iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az UNIQA Biztosító iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti UNIQA Biztosító iroda közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 105, 120, 210B, 210
Térkép

Az UNIQA Biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem