UNIQA Biztosító iroda - Fülöpszállási Ügynökségi Pont

Cím: 6085 Fülöpszállás Ady u.50.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Balesetbiztosítások
Életbiztosítások - Az élet olyan, mint egy hullámvasút. Egyszer fent, máskor lent, és csak akkor élvezhetjük igazán, ha szeretteinket biztonságban tudjuk.
Az UNIQA Csoport a vezető biztosítótársaságok egyike, 18 országban ügyfelek milliónak nyújt biztosítási szolgáltatásokat. Ausztria és Közép- és Kelet-Európa a meghatározó piacai közé tartozik.
Egészségbiztosítások - Optimális feltételek a gyógyuláshoz, a jövedelem-kiesésből származó problémák áthidalása, komolyabb egészségi problémák esetén jelentős összegű térítés, várólista nélküli, minőségi magán-egészségügyi járóbeteg-ellátás.
Nyugdíjbiztosítások - Klasszikus nyugdíjbiztosítás: kiszámítható befektetés, választható kiegészítő egészségbiztosítások. Befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás: megtakarítást és befektetést kínál a nyugdíjas évekre.
Utasbiztosítások - Online utasbiztosítás, napidíjas utasbiztosítás (utazási célhoz igazodó díjak és fedezetek, teljes körű védelem, kiegészítő biztosítási lehetőségekkel), éves utasbiztosítás (számos kiegészítő, teljes körű védelem, utazási célhoz igazodó díjak és fedezetek)
Gépjármű-biztosítások
Lakás- és társasház biztosítások
Az UNIQA a biztosítások széles körét nyújtja ügyfeleinek (utasbiztosítások, balesetbiztosítások, lakás- és társasház biztosítások, életbiztosítások, egészségbiztosítások, gépjármű-biztosítások, nyugdíjbiztosítások, stb.)

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfőzárva
Kedd10:00-14:00
Szerdazárva
Csütörtökzárva
Péntekzárva
Szombatzárva
Vasárnap

Térkép

Az UNIQA Biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem