UNIQA Biztosító iroda - Szegedi Kiemelt Ügynökség Pont

Cím: 6722 Szeged Szilágyi utca 2. fszt 5.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Életbiztosítások - Az élet olyan, mint egy hullámvasút. Egyszer fent, máskor lent, és csak akkor élvezhetjük igazán, ha szeretteinket biztonságban tudjuk.
Az UNIQA a biztosítások széles körét nyújtja ügyfeleinek (utasbiztosítások, balesetbiztosítások, lakás- és társasház biztosítások, életbiztosítások, egészségbiztosítások, gépjármű-biztosítások, nyugdíjbiztosítások, stb.)
Utasbiztosítások - Online utasbiztosítás, napidíjas utasbiztosítás (utazási célhoz igazodó díjak és fedezetek, teljes körű védelem, kiegészítő biztosítási lehetőségekkel), éves utasbiztosítás (számos kiegészítő, teljes körű védelem, utazási célhoz igazodó díjak és fedezetek)
Egészségbiztosítások - Optimális feltételek a gyógyuláshoz, a jövedelem-kiesésből származó problémák áthidalása, komolyabb egészségi problémák esetén jelentős összegű térítés, várólista nélküli, minőségi magán-egészségügyi járóbeteg-ellátás.
Lakás- és társasház biztosítások - A lakásbiztosítás megtéríti az ingatlanban vagy az ingóságokban keletkezett károk helyreállítási vagy pótlási költségeit. Habár a lakásbiztosítás nem kötelező, de egy esetleges baleset vagy váratlan káreset során komoly védelmet nyújthat otthonának és vagyontárgyainak.
Nyugdíjbiztosítások - Klasszikus nyugdíjbiztosítás: kiszámítható befektetés, választható kiegészítő egészségbiztosítások. Befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás: megtakarítást és befektetést kínál a nyugdíjas évekre.
Balesetbiztosítások - Balesetbiztosítással egyszerűen felkészülhetünk a balesetekkel járó váratlan kiadásokra, és nem csak a saját, hanem egész család biztonságáról is gondoskodhatunk. Egy csonttöréstől kezdve a komplex rehabilitációig segítséget kaphatunk, maradandó egészségkárosodás esetén pedig nagyobb, egyösszegű kifizetés segíti a gyógyulást.
Gépjármű-biztosítások - Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, CASCO
Az UNIQA Csoport a vezető biztosítótársaságok egyike, 18 országban ügyfelek milliónak nyújt biztosítási szolgáltatásokat. Ausztria és Közép- és Kelet-Európa a meghatározó piacai közé tartozik.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő10:00-14:00
Kedd10:00-14:00
Szerda10:00-14:00
Csütörtök10:00-14:00
Péntek10:00-14:00
Szombatzárva
Vasárnap

Térkép

Az UNIQA Biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem