Urológusok - Budapesten - 5. kerületiek listája

Dr. Riesz Péter Ph.D. urológus, andrológus, klinikai onkológus szakorvos

Cím: Budapest, V. kerület, Régiposta u. 2., VI. emelet 59.  térképen / útvonal ide

Férfi meddőség kivizsgálása, kezelése Spermium vizsgálat Merevedési zavarok vizsgálata, kezelése Korai magömlés vizsgálata, kezelése Urológiai szervek ultrahangos vizsgálata Férfi klimax vizsgálata, gondozása Urológiai gyulladások kezelése Urológiai vizsgálat Honlap: http://www.andrologiarp.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti urológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az urológus környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 5. kerületében a fenti urológus (Dr. Riesz Péter Ph.D. urológus, andrológus, klinikai onkológus szakorvos) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • villamos: 2
  • busz: 5, 8E, 108E, 110, 112, 133E, 178

Az urológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem