Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet Urológia Osztály

Cím: 1204 Budapest, Köves utca 1.  (térkép lent) útvonal ide

Az urológia, a női és férfi húgyutak (vese, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek megbetegedéseivel (daganatok, húgyuti kövesség, gyulladások, egyéb működészavarok stb.) foglalkozik. Az osztályon, valamint a járóbeteg-rendeléseken (XX. kerületi, gyáli szakrendelő, urológiai/uroginekológai szakambulancia) a fenti kórképek diagnosztikája, konzervatív és műtéti kezelése történik. Urológiai daganatos betegek, elsősorban a heredaganatok ellátásában országos centrumként működik. Megfelelő személyi és tárgyi feltételekkel rendelkezik, mind a feltárásos, mind az endoszkópos (ezen belül az úgynevezett laparoszkópos) műtétek elvégzéséhez. Honlap: http://www.jahndelpest.hu


Budapest 20. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti urológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 20. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 20 kerületében a fenti urológus (Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet Urológia Osztály) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 35, 36, 123A, 123, 135
Térkép

Az urológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat | Adatvédelem