Dr. Fekete Ferenc

Cím: 1027 Budapest, Kapás utca 26/ A lépcsőház I.em 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
FÉRFIMEDDŐSÉG
HÍMVESSZŐGÖRBÜLET
HEREBETEGSÉGEK
FITYMASZŰKÜLET
POTENCIAZAVAR
RÖVID FÉK PROBLÉMA
PROSZTATA PROBLÉMÁK
KORAI MAGÖMLÉS



Elsősorban férfiak urológiai, szexuális és egyéb intim problémáira szakosodtunk, orvosaink a terület országosan, sőt nemzetközileg is ismert szakemberei. Merevedési zavar, korai magömlés, hímvessző problémák, fitymaszűkület , nemzőképesség zavara, andrológiai vizsgálat, prosztata betegségek -ezek a fő problémák ami miatt keresnek bennünket. Kapcsolat, további információk: http://www.potenciaklinika.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti urológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az urológus környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti urológus (Dr. Fekete Ferenc) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 17
  • busz: 11, 39, 111
Térkép

Az urológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem