Urológusok - Budapesten - 5. kerületiek listája

Belvárosi Orvosi Centrum

Cím: 1053 Budapest, Ferenciek tere 7  térképen / útvonal ide

A Belvárosi Orvosi Centrum urológiai szakrendelése magasan képzett szakorvosokkal, laboratóriumi háttérrel és szükség esetén műtéti megoldásokkal szolgálja gyógyulását. Az urológia szakterületéhez a vesék, a vizeletelvezető rendszer és a férfi nemi szervek problémái tartoznak. Kollégáink tapintattal és odafigyeléssel kezelik problémáit, mint például a visszatérő hólyaghurut, mely sok nő életét keseríti és gyakran a házaséletet válságához vezet. A férfiakat érintő prostata betegségek és a felnőttkori fitymaszűkület szintén intimitást igényelnek. Mi mindezekre odafigyelünk, és időt szánunk a megoldásra. Rendelőnkben előre egyeztetett időpontban, várakozási idő nélkül, kulturált környezetben fogadjuk. Honlap: http://www.belvarosiorvosicentrum.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti urológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az urológus környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 5. kerületében a fenti urológus (Belvárosi Orvosi Centrum) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 5, 7, 8E, 8B, 108E, 110, 112, 133E, 178

A hármas metrónak van megállója az urológus közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. A hétvégéken Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispesttől a Lehel térig pótlóbuszok járnak. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be.


Az urológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem