Dunapart Medical Magánrendelő

Cím: Budapest, V. kerület, Petőfi tér 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Vérvételi lehetőség
Korai magömlés vizsgálata, kezelése
Profi és segítőkész orvosi háttér
Férfi meddőség kivizsgálása, kezelése
Merevedési zavarok vizsgálata, kezelése
Türelmet sugárzó környezet
Spermium vizsgálat
A problémák mielőbbi enyhítése
BEMER kezelés – fizikai érterápia



A Dunapart Medical Magánrendelőt választó pácienseink biztosak lehetnek benne, hogy az őket kezelő szakorvosok mindegyike tudása legjavát nyújtja és a panaszok, problémák feltárását követően alapos és a gyökerekig hatolóan megoldást nyújtanak. Több orvos, több szakterületen áll a rendelkezésére, akik elhivatottak a betegek mielőbbi gyógyulása, gyógyítása érdekében. Kapcsolat, további információk: http://www.dunapartmedical.hu/


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti urológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az urológus környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti urológus (Dunapart Medical Magánrendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2M, 2
  • busz: 5, 7, 8E, 15, 105, 108E, 110, 110E, 112, 115, 133E, 178
Térkép

Az urológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem