The Aquincum Hotel

Cím: 1036 Budapest Árpád fejedelem útja 94.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Gyógy- és wellness kezelések
2 termál medence
Masszázs
Fitness terem
Úszómedence
Finn és infra szauna
Szolárium
Kneipp medence
Gőzfürdő
Jacuzzi



Az Aquincum Hotel Budapest a város egyik legrégibb részén, Óbudán található, a Duna-parton, a híres Margitszigettel szemben, az Árpád-híd lábánál. A szálloda környékén hangulatos utcákat, borozókat és éttermeket is találunk, valamint a híres óbudai Főtér is a közelben helyezkedik el. A szálloda hatalmas saját parkkal is rendelkezik, mely kiváló helyszíne lehet kültéri rendezvényeknek is. Kapcsolat, további információk: http://www.aquincumhotel.com


Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti uszoda, fürdő, strand utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az uszoda, fürdő, strand környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti uszoda, fürdő, strand (The Aquincum Hotel) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1, 1M
  • busz: 29, 34, 106, 118, 134, 137, 218, 226, 237
  • hév: H5
Térkép

Az uszoda, fürdő, strand helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem