Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Cím: 1083 Budapest, Ludovika tér 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Események alkalmával a nézőtér elérhető az Előcsarnoki szintről is, elválasztva a Medencetér sportolói forgalmától a külső, látogatói közönségforgalmat.
A Sportközpont épületének Üllői út felőli részén helyzkedik el az Uszoda.
Az Medencetérben található a 8 sávos 21,0 x 25,0 méteres úszómedence illetve a 10,0 x 15,0 méteres tanmedence. Ebből a térből érhető el a wellness rész illetve a 200 férőhelyes lelátó is.
Wellness: Az uszoda részeként kialakításra került egy Wellness-részleg is, amely magába foglal egy gőzkabint és két db finn szaunát amelyek a testmozgás után regenerálást, pihenést, kikapcsolódást biztosítják a vendégek számára.
A sportolói előtérből lehet megközelíteni a „cipős” folyosón a csapat öltözőket (4 x 20 fős), a hozzájuk tartozó vizes csoportokkal. A csapatöltözők közül kettő akadálymentes kialakítású. A recepciótól az ellenkező irányba indulva, teljesen elválasztva lehet elérni a két látogatói öltözőt. Az öltözők vizes csoportjain keresztül érhető el a „tiszta” közlekedő, ahonnan egy lépcső és egy felvonó viszi fel az Medencetérbe a sportolókat.



Kapcsolat, további információk: https://sportosegyetem.uni-nke.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti uszoda, fürdő, strand utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az uszoda, fürdő, strand környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

Térkép

Az uszoda, fürdő, strand helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem