Tiki Tours Utazási és Szolgáltató Kft.

Cím: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 90.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Irodánk több mint egy évtizede IATA (International Air Transport Association) tagsággal rendelkezik.
Célunk, hogy a Tiki Tours segítségével utasaink életre szóló élményekkel gazdagodjanak, legyen szó egy egzotikus nyaralásról, aktív pihenésről vagy egy incentive utazásról. Nálunk bármilyen utazási ötletét megvalósíthatja, szabadon engedve a fantáziáját, hiszen azt valljuk, hogy minden ügyfélnek más-más elképzelése van az ideális nyaralásról.
Töretlen sikerünket annak köszönhetjük, hogy ügyfeleink egyedi elképzeléseit egyedi megoldásokkal szolgáljuk ki, ezért elégedett utasaink visszatérnek hozzánk, új ügyfeleinkhez pedig ajánlásokon keresztül jutunk el.
Az 1996-ban alapított Tiki Tours egy olyan - teljes mértékben magyar tulajdonú - családi vállalkozás, amely teljes körű utazási szolgáltatást nyújt, legyen szó akár magáncélú nyaralásról egyedi elképzelések alapján, akár üzleti utazásról. Szolgáltatásaink kiterjednek a repülőjegy foglalástól kezdve, a szállásfoglaláson és a programok megszervezésén keresztül az utasbiztosításon át a szükséges ügyintézések teljes körű lebonyolításáig.
Irodánkat a szakmai felkészültség, megbízhatóság, stabilitás jellemzi, valamint az a fajta rugalmasság, amely a családi vállalkozás és az otthonos légkör sajátja.



honlap: http://www.tikitours.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti utazási iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az utazási iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti utazási iroda (Tiki Tours Utazási és Szolgáltató Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 30A, 30, 230
Térkép

Az utazási iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem