GuardiaN


Szolgáltatások
Cégünk 1991-ben alakult, a kezdetektől azzal az elhatározással, hogy kompromisszummentes, intelligens megoldásokat, kiemelkedően megbízható rendszereket kínáljunk megrendelőinknek. Azóta is ez a legfőbb cél vezérel minket.
Behatolásjelző rendszerek, beléptető rendszerek, videó-megfigyelő/képrögzítő rendszerek
Ügyfeleinkkel kialakított hosszútávú kapcsolatunk (ami nem az állandó szervizeléseken alapszik) és magas referenciáink bizonyítják, hogy nem eredménytelenek erőfeszítéseink.
Valljuk, hogy a jó minőség, a megbízható szervizháttér, a rendszeres karbantartás, a figyelmes, gondos munkavégzés alapkövetelménye annak, hogy sokáig a piacon maradhassunk és töretlenül megőrizzük Ügyfeleink kitüntető bizalmát.
Igyekszünk ezt a bizalmat megőrizni és meghálálni azzal, hogy mindig a legkorszerűbb eszközöket telepítjük, csak a legkiválóbb gyártók berendezéseit használjuk, igényeihez a rendszertervezéstől az üzemeltetésig és azon túl is maximálisan alkalmazkodunk, problémáira gyorsan és rugalmasan reagálunk, a nap 24 órájában rendelkezésére állnak szerviz szakembereink, információit bizalmasaiként diszkréten kezeljük üzleti kapcsolatunk minden részletében.
Szeretnénk azon cégek közé tartozni, akikre mindig bizton számíthat.



Kapcsolat, további információk: http://www.guardian.hu

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem