BLR-VILL System Kft


Szolgáltatások
Cégünk Budapest összes kerületében és Pest megye területén teljes körű villanyszerelési szolgáltatást nyújt az épületvillamosság szakterületén.
Elektromos hálózatok kisebb nagyobb karbantartási, javítási munkálatai villanyszerelési munkái
Akár a legkisebb átalakításról, egyetlen kapcsoló áthelyezéséről vagy akár az egész lakás elektromos hálózatát szeretné felújítani, a BLR-VILL System Kft. az ön segítségére siet.
Méretlen elektromos fővezeték cseréje társasházak részére
Szolgáltatásaink a legegyszerűbb munkákra is kiterjednek, mint: kapcsolók és csatlakozóaljzatok felszerelése ill. javítása, lámpatestek és csillárok felszerelése, tűzhelyek bekötése, bojlerek javítása, hibaelhárítás, hibakeresés és villamossági felújítás. Ezeken kívül komplett felújítások és átalakítások is.
Teljes körű villanyszerelés
Megkeresését követően néhány munkanapon belül, de sürgős esetben akár pár órán belül ajánlunk időpontot egy ingyenes helyszíni felmérésre, amely alapján készítünk önnek egy személyre szabott, árajánlatot.



Napjainkban, aki nekivág otthona felújításának, nincs egyszerű dolga, mert sajnos sokszor nehéz megbízható szakembereket találni. Szerencsére azonban nem is lehetetlen, hiszen cégünk például teljes körű villanyszerelési szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére, ennek köszönhetően minden ezzel kapcsolatos feladatban számíthat ránk a lakásfelújítás során. Kapcsolat, további információk: http://blrvillsystem.hu/

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem