A virágüzlet

Cím: 1054 Budapest Báthory u. 20.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Egyedi, kreatív termékek. Speciális, a megszokott virágkompozícióktól eltérő igények kiszolgálása. Rendeljen tőlünk egyedi, személyre szabott meglepetéseket. A siker garantáltan nem marad el!
Házhoz szállítás Budapesten és környékén kedvező tarifával. Elismert és megbízható futárcéggel dolgozunk. Ahhoz, hogy a megadott időpontban tudjuk rendelésüket kézbesíteni, kérjük, a kívánt időpontot megelőző legalább 1 nappal adják le megrendelésüket. Amennyiben aznapi kézbesítést szeretnének szabad kapacitásunk függvényében tudjuk teljesíteni igényüket. (Aktuális díjainkról érdeklődjön személyesen).
Virágkompozíciók széles választéka, csokrok, asztaldíszek, kegyeleti díszek készítése. Kompozícióink az idényeknek és trendnek megfelelő kiegészítőkből, friss virágokból készülnek.
Esküvői- és rendezvény díszítés, helyszíni felméréssel, teljes kivitelezéssel.

Egy virágbolt, ahol kedves és udvarias kiszolgálással várjuk! 'A virágüzlet' Budapest belvárosában, jól megközelíthető helyen, széles kínálattal a friss virágcsokroktól a szárazvirág asztaldíszig, desszertektől a kézműves borokig megtalálhatja az Önnek vagy szeretteinek megfelelő ajándékot. Igényesetén virágküldés, díszcsomagolás, virágkosár, ajándékkosár összeállítás. Várjuk szeretettel: http://www.aviraguzlet.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti virágüzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a virágüzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti virágüzlet (A virágüzlet) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 9, 15, 115
  • trolibusz: 70, 72, 73, 78
Térkép

A virágüzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem