Virágüzletek - Budapesten - 6. kerületiek listája

Laura Virág

Cím: Budapest VI. Király utca 28.  térképen / útvonal ide

Szenvedélyünk a virág, az esküvői csokrok, asztal díszek, a szerelmes ajándékok, szállodadíszek és a kézzel készített lakberendezési kiegészítők. Alkotásaink sikerét pedig a rengeteg mosoly tanúsítja, melyet vevőinktől és partnereinktől kapunk. Honlap: http://www.lauravirag.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti virágüzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a virágüzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 6. kerületében a fenti virágüzlet (Laura Virág) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • busz: 105

A virágüzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem