Csipkevirág dekor

Cím: 1084 Budapest, Tavaszmező u. 20.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Esküvői dekoráció Budapest. Esküvői dekoratőr csapat egyedi esküvői dekorációt készít saját egyéni elképzelés és színvilág alapján. Esküvői dekoros elkészíti esküvődre a menyasszonyi csokortól kezdve az asztal és teremdekoráción keresztül a teljesen egyedi kiegészítő dekort is. Ezen kívül vállaljuk esküvői meghívó készítését és esküvői dekorá bérlését is. Céges rendezvények, születésnapok dekorációja otthonodban vagy rendezvény helyszínen Kapcsolat, további információk: http://eskuvoidekoracio.org


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti virágüzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a virágüzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti virágüzlet (Csipkevirág dekor) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 72, 83
  • busz: 9, 99
Térkép

A virágüzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem