Vodafone üzlet - Vodafone Partner

Cím: 2100 Gödöllő Szabadság tér 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Szerviz felvevőhely
Parkolás: Az ügyfélszolgálat közelében, kb. 10 méter távolságra.
Feltöltőkártyás csomagok értékesítése - A feltöltőkártyás egyenleg feltöltése történhet elektronikusan többféleképpen is (a My Vodafone fiókban, a My Vodafone alkalmazásban és a honlapon keresztül is), bankautomatáknál különböző címletekben, terminálokon (hírlapárusoknál, benzinkutakon, lottózókban).
Számlabefizetés történhet a Vodafone honlapon keresztül elektronikus fizetéssel bankkártya segítségével, banki átutalással (ilyenkor fontos, hogy a közlemény rovatban fel legyen tüntetve a számlafizető azonosító, amely a telefonszámla fejlécében található meg), bármelyik OTP bankautomatánál (elektronikus fizetésnek minősül), a papíralapú számlához mellékelt csekkel (nem minősül elektronikus fizetésnek), Immedio/Relay üzletekben készpénzben (nem minősül elektronikus fizetésnek).
Feltöltőkártyás adategyeztetés - A törvényi előírásoknak megfelelően minden évben kötelező a feltöltőkártyás ügyfelek számára az egyeztetés, melynek során a személyes adatokat és az igazolvány érvényességét ellenőrzik a hatósági nyilvántartásban. A szerződéskötés évfordulója előtt esedékes minden évben az adatok egyeztetése, amiről küldenek emlékeztető SMS-t. Adategyeztetésre lehetőség van online, illetve személyesen a Vodafone üzletekben is.
Ügyfélszolgálat
Vodafone (korábban UPC) otthoni szolgáltatások
Vodafone mobil szolgáltatások - korlátlan tarifacsomagok (fix havidíjért korlátlanul lehet igénybevenni szolgáltatásokat), havidíjas csomagok (havidíjtól függően adott mennyiségű szolgáltatást használhatunk el egy hónapban), okos családi eszközök, flotta tarifacsomagok, feltöltőkártyás csomagok, hordozható mobilinternet, extra mobilinternet
Havidíjas csomagok értékesítése - A havidíjas csomagok tervezhető kiadást jelentenek, és a választott csomagtól függően további kedvemzényekkel is járhatnak (pl. kedvezményes készülékvásárlási lehetőség, korlátlan perc és sms belföldön magyar, eu-ból magyar és eu-s számokra, korlátlan adat belföldön, Vodafone family havidíj-kedvezmény, kedvezményes mobil- és otthoni szolgáltatások)

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)09:00-18:00
Kedd09:00-18:00
Szerda09:00-18:00
Csütörtök09:00-18:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)09:00-18:00
Szombat09:00-13:00
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)09:00-13:00

Térkép

A Vodafone üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem