Vodafone üzlet - SZOMBATHELYI MÁRKAKÉPVISELET

Cím: 9700. Szombathely Fő tér 9.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Feltöltőkártyás adategyeztetés - A törvényi előírásoknak megfelelően minden évben kötelező a feltöltőkártyás ügyfelek számára az egyeztetés, melynek során a személyes adatokat és az igazolvány érvényességét ellenőrzik a hatósági nyilvántartásban. A szerződéskötés évfordulója előtt esedékes minden évben az adatok egyeztetése, amiről küldenek emlékeztető SMS-t. Adategyeztetésre lehetőség van online, illetve személyesen a Vodafone üzletekben is.
Készpénzes és bankkártyás fizetés
Parkolás: Az ügyfélszolgálat közelében, kb. 80 méter távolságra.
Szerviz felvevőhely
Számlabefizetés történhet a Vodafone honlapon keresztül elektronikus fizetéssel bankkártya segítségével, banki átutalással (ilyenkor fontos, hogy a közlemény rovatban fel legyen tüntetve a számlafizető azonosító, amely a telefonszámla fejlécében található meg), bármelyik OTP bankautomatánál (elektronikus fizetésnek minősül), a papíralapú számlához mellékelt csekkel (nem minősül elektronikus fizetésnek), Immedio/Relay üzletekben készpénzben (nem minősül elektronikus fizetésnek).
Vodafone otthoni szolgáltatások
Havidíjas csomagok értékesítése - A havidíjas csomagok tervezhető kiadást jelentenek, és a választott csomagtól függően további kedvemzényekkel is járhatnak (pl. kedvezményes készülékvásárlási lehetőség, korlátlan perc és sms belföldön magyar, eu-ból magyar és eu-s számokra, korlátlan adat belföldön, Vodafone family havidíj-kedvezmény, kedvezményes mobil- és otthoni szolgáltatások)
Feltöltőkártyás csomagok értékesítése - A feltöltőkártyás egyenleg feltöltése történhet elektronikusan többféleképpen is (a My Vodafone fiókban, a My Vodafone alkalmazásban és a honlapon keresztül is), bankautomatáknál különböző címletekben, terminálokon (hírlapárusoknál, benzinkutakon, lottózókban).
Ügyfélszolgálat

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)09:00-17:30
Kedd09:00-17:30
Szerda09:00-17:30
Csütörtök09:00-17:30
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)09:00-17:30
Szombat09:00-14:30
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)Zárva

Térkép

A Vodafone üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem