Vodafone üzlet - Vodafone Partner - Corvin

Cím: 1083 Budapest Futó utca 37-45  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Márkaüzletekben vagy viszonteladóknál új SIM-kártyát is lehet kérni, amellyel ismét használható a régi telefonszám. A SIM-kártya pótlásának díja van, amennyiben a kártya elveszett, ellopták, vagy a felhasználó megrongálta. Ha meghibásodás, vagy készülékváltás miatt van szükség új SIM-kártyára, akkor a csere költsége 1 forint. A pótlás díját feltöltőkártyásként a helyszínen, havidíjasként a következő számlában kell befizetni.Márkaüzletekben vagy viszonteladóknál új SIM-kártyát is lehet kérni, amellyel ismét használható a régi telefonszám. A SIM-kártya pótlásának díja van, amennyiben a kártya elveszett, ellopták, vagy a felhasználó megrongálta. Ha meghibásodás, vagy készülékváltás miatt van szükség új SIM-kártyára, akkor a csere költsége 1 forint. A pótlás díját feltöltőkártyásként a helyszínen, havidíjasként a következő számlában kell befizetni.
Szerviz felvevőhely
Havidíjas csomagok értékesítése - A havidíjas csomagok tervezhető kiadást jelentenek, és a választott csomagtól függően további kedvemzényekkel is járhatnak (pl. kedvezményes készülékvásárlási lehetőség, korlátlan perc és sms belföldön magyar, eu-ból magyar és eu-s számokra, korlátlan adat belföldön, Vodafone family havidíj-kedvezmény, kedvezményes mobil- és otthoni szolgáltatások)
Parkolás: A Corvin Pláza parkolójában.
Feltöltőkártyás adategyeztetés - A törvényi előírásoknak megfelelően minden évben kötelező a feltöltőkártyás ügyfelek számára az egyeztetés, melynek során a személyes adatokat és az igazolvány érvényességét ellenőrzik a hatósági nyilvántartásban. A szerződéskötés évfordulója előtt esedékes minden évben az adatok egyeztetése, amiről küldenek emlékeztető SMS-t. Adategyeztetésre lehetőség van online, illetve személyesen a Vodafone üzletekben is.
Vodafone otthoni szolgáltatások - szupergyors otthoni internet, TV előfizetések, internet és TV együtt
Ügyfélszolgálat
Vezetékes internet - Kiváló minőségű videóhívások, gyors letöltés, stabil videóhívások, gyors fel- és letöltési sebességgel, otthon mindenki egyszerre lehet online, akadozás nékül, egy időben, több mint 10 eszközről élvezhető a nagy sávszélesség, igazi gaming élmény, többé nem kell arra várni, hogy betöltsön az online játék, sőt az új frissítések letöltése sem szakítja meg a szórakozást.
Számlabefizetés történhet a Vodafone honlapon keresztül elektronikus fizetéssel bankkártya segítségével, banki átutalással (ilyenkor fontos, hogy a közlemény rovatban fel legyen tüntetve a számlafizető azonosító, amely a telefonszámla fejlécében található meg), bármelyik OTP bankautomatánál (elektronikus fizetésnek minősül), a papíralapú számlához mellékelt csekkel (nem minősül elektronikus fizetésnek), Immedio/Relay üzletekben készpénzben (nem minősül elektronikus fizetésnek).

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő09:00-18:00
Kedd09:00-18:00
Szerda09:00-18:00
Csütörtök09:00-18:00
Péntek09:00-18:00
SzombatZárva
VasárnapZárva


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Vodafone üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Vodafone üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti Vodafone üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
Térkép

A Vodafone üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem