Nonstop zárszerviz és zárcsere


Szolgáltatások
Az elkövetett betörések nagytöbbségében a nem megfelelően védett ajtókon, ablakokon keresztül történnek. Egy gyenge minőségű ajtózár sajnos nem jelent kihívást egy betörő számára.
Fontos, hogy megfelelő biztonsági zárak legyenek felhelyezve, szükség szerint ajtó és ablakrácsok erősítsék a védelmet.
Betörés utáni helyreállítás
Zárcsere
Az általunk ajánlott ajtórács véd a helyéből való kiemelés és az esetleges kifeszítés, vagy befeszítés ellen. Ablakrács gyártásánál az Ön igényeit és ízlését figyelembe – rövid határidővel – helyszíni felmérést és árajánlat készítést követően a megrendelt ablakrácsokat.
Tönkrement az ajtózára? Nem tud bejutni a saját lakásába? Esetleg beletörött a kulcs? Vagy a meglévő zárak már elhasználódtak és javításra szorulnak?
Zárjavítás
Betörés történt? Elvesztette, vagy ellopták kulcsait? Vagy egyszerűen csak időszerűvé vált elhasználódott ajtózárainak cseréje?
Zárcsere esetén kiszállási díjat nem számolunk fel! Nonstop Zárszervizünk képzett szakemberei egy azonnali helyszíni felmérés után adnak tanácsot az elvégzendő zárcsere szolgáltatásunkra. Így otthona és értékei még biztonságosabbá válhatnak.
Becsapódott az ajtó? Kizárta magát? Ne essen kétségbe, hívja szakértő kollégánkat, aki rövid időn belül a helyszínre érkezve orvosolja problémáját. A technika előre haladtával a mai több ponton záródó biztonsági ajtókhoz már nem elegendő egy egyszerű szerszámkészlet. A szakszerű ajtónyitás már speciális műszereket, szerszámokat igényel, így megelőzve az ajtónyitás közben keletkezett további károkat.
Ajtórács, ablakrács gyártás és szerelés. Legyen ajtórács vagy ablakrács, szakértőink minden esetben az Ön igényeinek és otthona legmagasabb fokú biztonságának megfelelő terméket szerel fel.
Ha már éppen aktuális elavult zárjainak javítása, vagy sürgetően szükségessé vált a zárjavítás kérje szakembereink segítségét! Nonnstop Zárszervizünk képzett szakemberei egy azonnali helyszíni felmérés után adnak tanácsot az elvégzendő zárjavítási munkákról.
Nonstop Zárszervizünk munkatársa még a szerelés előtt a helyszínre érkezve felméri az elvégzendő munkát, majd ad árajánlatot a hevederzár felszerelésére. A helyszíni felmérés díjtalan, amennyiben megrendelés történik. Választhat hagyományos, vagy kereszt hevederzárat különböző zárbetétekkel.
Hevederzár szerelés. A bejárati ajtók védelmének egyik leghatékonyabb eszköze a hevederzár.
Ajtónyitás, biztonsági ajtó szerelés



Kapcsolat, további információk: https://nonstop-zarszerviz.hu/

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem