Star City Hotel

Cím: 1078 Budapest István utca 14  (térkép, utcanézet lejjebb)

Háromcsillagos szállodánk kényelmes, nyugodt környezetet biztosít Önnek Budapest szívében, akár pihenés céljából, akár üzlet útra érkezik a fővárosba. A Star City Hotel 48 jól felszerelt szobával várja Önt, amelyek többségében és a lobbyban ingyenes WIFI Internet elérhetőség biztosított. A szálloda halljában található Drinkbár kiválóan alkalmas rá, hogy kipihenhesse egy izgalmas és élményekkel teli nap fáradalmait – megízlelve a híres magyar és külföldi italokat. A Star City Hotel vezetősége és személyzete szeretettel várják Önt és kellemes időtöltést kívánnak Budapesten! Telefon: 479-0420 Web: http://www.starhotel.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szálloda, hotel vagy panzió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szálloda, hotel vagy panzió környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti szálloda, hotel vagy panzió (Star City Hotel) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 74, 78, 79
Térkép

A szálloda, hotel vagy panzió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem