TESCO áruház - Hipermarket

Cím: 7030, Paks Tolnai út 2/1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Zárva
Ajándékcsomagok készítése, díszcsomagolás
Ajándékutalvány értékesítés - A Tesco ajándékutalványok áruházainkon belül bármilyen termék vásárlására felhasználhatók, kivéve a telefon feltöltőkártyákat. Az utalványok értékéből készpénz nem adható vissza.
Árellenőrző
Átutalásos fizetés
Babapelenkázó
Bankjegykiadó automata
Bankkártyás fizetés
Bébi taxi
Friss pékáru
Bevásárlókocsi érme árusítás
Bevásárlókocsi mozgáskorlátozottak részére
Csomagmegőrző
Élelmiszervásárlási utalvány értékesítés
Étterem
Hitelkártya elfogadás
Húspult - Húspult van az áruházban
Ingyenes parkoló
Légkondicionált eladótér
Mobiltelefon árusítás
Tesco Pénzügyi Partner - A Tesco Pénzügyi Partner a Tesco hipermarketekben elérhető pénzügyi szolgáltatások összefoglaló elnevezése, melynek segítségével szakemberek segítik a vásárlókat a számukra legmegfelelőbb pénzügyi konstrukció kiválasztásában: hitelek (áruhitel, személyi kölcsön, jelzálog hitelek, stb.), vásárlókártya igénylés, fizetési számla nyitás, utazás (családi, belföld, külföld, élmény, wellness, város), Tesco Biztosítás, utalványok.
Próbafülke
Telefonkártya feltöltés
Tesco Vásárlókártya
Totó - Lottó
Virágüzlet
Házhozszállítás
Ingyenes WIFI - ingyenes vezetéknélküli internet rendelkezésre áll
F&F ruházati osztály - Dőlj hátra és fedezd fel kollekciónk új darabjait, melyek már elérhetők a ruházati osztállyal rendelkező Tesco áruházakban.
Bérlő által üzemeltetett húspult
Click & Collect
Online bevásárlás - A TESCO online bevásárlás szolgáltatással kapcsolatos kérdésekkel a 06 80 734 734 telefonszámot lehet hívni.
Hűségkártya - A Tesco boltjaiban Clubcard néven pontgyűjtő szolgáltatás üzemel, melynek keretében a vásárlások után pontokat lehet gyűjteni, amelyek az aktuális pontgyűjtési időszak végén utalványokra válthatók, és későbbi vásárlásoknál felhasználhatók. A pontgyűjtő időszak lezárulása után másfél hónap is eltelhet, amíg ténylegesen postázzák a kuponokat. A pontgyűjtő programhoz csatlakozni lehet a honlapon vagy a Tesco mobilalkalmazáson keresztül, ha nincs szükség plasztikkártyára. Ezen kívül kártya igényelhető az áruházak vevőszolgálati pultjánál is.
Filozófia - Vállalatunk alapításakor egyetlen egyszerű célt tűztünk ki magunk elé: a vásárlók minden igényét kiszolgálni, és így nemcsak jobbá, de egyszerűbbé is tenni az életüket. Ez azóta sem változott. A vásárlók könnyen elérhető, kiváló minőségű és fenntartható termékeket várnak el kedvező árakon, a mi feladatunk pedig az, hogy mindezt a megfelelő módon biztosítsuk számukra.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:00-21:00
Kedd06:00-21:00
Szerda06:00-21:00
Csütörtök06:00-21:00
Péntek06:00-21:00
Szombat06:00-21:00
Vasárnap07:00-19:00

Bankkártyás fizetésvan
Wifi (vezetéknélküli internet)van
Parkolásingyenes
Parkolási lehetőségvan
Ruházati osztályvan
Törzsvásárlói programClubcard kártya (plasztik vagy mobilalkalmazás)
Weboldaltesco.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A TESCO áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):







Kapcsolat Adatvédelem