TESCO áruház - Hipermarket

Cím: 8900, Zalaegerszeg Sport u. 1.  (térkép lent)


Szolgáltatások
PayPass fizetési eszköz
Online bevásárlás - A Tesco online bevásárlás szolgáltatása frissárut is magában foglaló teljes áruválasztékot kínál. Kényelmesen házhoz lehet rendelni a bevásárlást, vagy a megrendelt árut az átvételi pontok egyikén személyesen át lehet venni.
Bébi taxi
Bankjegykiadó automata
Bankkártyás fizetés
F&F ruházati osztály - A Made Mindfully (tudatosan előállított) logóval ellátott termékek megbízható forrásból származó alapanyagokból készülnek. Az F&F ruházati kínálatának több mint a fele megbízható forrásból származó anyagokból készül.
Bevásárlókocsi érme árusítás
A Tesco mobilalkalmazásokat is működtet, amelyek segítségével Clubcard pontokat lehet gyűjteni, kuponokat felhasználni, bárhonnan online el lehet intézni a bevásárlást szükség esetén, stb.
Átvételi pont
Árellenőrző - Az üzletben elhelyezett árellenőrző készülékek segítségével még vásárlás előtt meg lehet bizonyosodni arról, hogy a kérdéses termék mennyibe kerül. Ehhez csupán a termék vonalkódját kell leolvastatni az árellenőrző készülékkel, és a kijelzőn megjelenik a termék ára.
Húspult
Csomagmegőrző
Belső cukrászat
Totó - Lottó
Ajándékutalvány értékesítés - Az ajándékutalványok felhasználási termékköre: fogyasztásra nem kész élelmiszerek, műszaki cikkek, lakberendezés, ruházat, vegyi áru, szépségápolás, papír-írószer, egészségmegőrzés, sportfelszerelés, játék
Fényképelőhívás
Ruha méretre igazítás
Friss pékáru
Házhozszállítás
Próbafülke
Ingyenes WIFI - ingyenes vezetéknélküli internet rendelkezésre áll
Babapelenkázó
A Tesco boltjaiban Clubcard néven pontgyűjtő szolgáltatás üzemel, melynek keretében a vásárlások után pontokat lehet gyűjteni, amelyek az aktuális pontgyűjtési időszak végén utalványokra válthatók, és későbbi vásárlásoknál felhasználhatók. A pontgyűjtő időszak lezárulása után másfél hónap is eltelhet, amíg ténylegesen postázzák a kuponokat.
Click & Collect
Élelmiszervásárlási utalvány értékesítés
Légkondicionált eladótér, hogy hőségben is kellemesen vásárolhassunk az üzletben
A TESCO reklámújságokban időnként felbukkannak kuponok, amelyekkel csökkenteni lehet a vásárlás összegét. Az ilyen kuponok általában a postaládába bedobott reklámújság hátoldalán találhatóak, úgyhogy mindig érdemes a hátoldalra vetni egy pillantást, hogy éppen van-e rajta kupon.
Tesco Pénzügyi Partner - A Tesco Pénzügyi Partner a Tesco hipermarketekben elérhető pénzügyi szolgáltatások összefoglaló elnevezése, melynek segítségével szakemberek segítik a vásárlókat a számukra legmegfelelőbb pénzügyi konstrukció kiválasztásában: hitelek (áruhitel, személyi kölcsön, jelzálog hitelek, stb.), vásárlókártya igénylés, fizetési számla nyitás, utazás (családi, belföld, külföld, élmény, wellness, város), Tesco Biztosítás, utalványok.
Tesco Vásárlókártya
Halpult
Mobiltelefon árusítás - Az áruházban mobiltelefonok vásárlására is van lehetőség.
Scan&Shop
Átutalásos fizetés
Virágüzlet
Áruhitel
Bevásárlókocsi mozgáskorlátozottak részére
Hitelkártya elfogadás
Ajándékcsomagok készítése, díszcsomagolás
Ingyenes parkoló rendelkezésre áll
Pénzváltó
Telefonkártya feltöltés

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00-21:00
Kedd08:00-21:00
Szerda08:00-21:00
Csütörtök08:00-21:00
Péntek08:00-21:00
Szombat08:00-21:00
Vasárnap08:00-21:00

Térkép

A TESCO áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem